Sèrie TN

Les sèries estàndar de motors trifasics IEC proporcionen cl. F aïllament i protecció IP-55 (o IP-54 en tamanys més grans). Es caracteritzen per tenir un alt grau de fiabilitat i es poden utilitzar en infinitat d’aplicacions.

+ info (pdf)

Sèrie TF

Els motors fre TF/DF estan construïts aplicant un disc fre electromagnètic amb A.C que intervé en cas de pèrdua de corrent causant la parada del motor i de l’aplicació.

El motor fre garantitza, d’altra banda, una gran precisió en la parada i un alt nivell de seguretat si l’interrupció de corrent és accidental.

Poden construir-se:

*Eix doble

*Alimentació separada del fre

+ info (pdf)

Sèrie FM

Aquesta sèrie de motors estan ventilats externament i són completament tancats.

Els tamanys disponibles son des de la carcassa 225 a la 315 i tots els components del motor són de fundició de ferro.
Els frens muntats són de D.C. i asseguren una llarga vida. I com a estàndard l’alimentació del fre està separada de la del motor.

La robustesa de l’estructura d’aquesta sèrie de motors assegura l’alta rendibilitat per a aplicacions d’elevada potència.

Sèrie SW

Aquesta sèrie ha estat dissenyada per aquelles aplicacions on el motor sovint té contacte amb l’aigua així com les aplicacions marines o a on sigui necessari rentar el motor per mantenir-lo net.

Aquests motors estan pintats com estàndard amb una pintura especial per una protecció completa. EL nivell de protecció d’aquesta sèrie és IP56 com a estàndard.