Trapezial:

La diferència entre els martinets husillo a boles i els martinets trapezial corona està en que aquests són reversibles, amb una precisió de reducció exacta i estan especialment indicats en aquelles aplicacions que requereixin d’una velocitat més elevada en el moviment de l’husillo.

Boles:

La diferència entre els martinets husillo a boles i els martinets sense fi corona està en que aquests són reversibles, amb una precisió de reducció exacta i estan especialment indicats en aquelles aplicacions que requereixin d’una velocitat més elevada en el moviment de l’husillo.

Aleph:

La principal caracteristica dels martinets Aleph es el material amb el que s’elabora la carcassa i la corona, que es tracta de un termopolímer especial patentat per la casa UNIMEC. Gracies a aquest termopolímer, el martinet no necesita de una lubiració exterior, ja que les seves característiques permeten la autolubricació.

També estan indicats per aplicacions ambients i oxidants.

Acoplaments:

Sèrie Inox:

La sèrie X està formada per martinets d’husillo trapezial i reenvios angulars. El material utilitzat per a la realització dels components inoxidables és l’acer AISI 316.

La característica principal d’un acer AISI 316 es la seva alta resistència a la corrosió, especialment en ambient marins i alimentaris en els que l’AISI 304 presenta alguns problemes.

L’únic component realitzat amb acer no inoxidable es el vis sense fi que, en el cas que estigui en contacte amb els ambients ja esmentats, es procedirà a aplicar el tractament Niploy.